Dear visitor

It looks like you want to view this
website in a different language.

Please click here to view this website in English.
icon

Nederlandse inspiratiemiddag

Op vrijdag 26 oktober tussen 13.30 en 19.00 uur komt het Nederlandse veld samen in De Ontmoeting, de gratis toegankelijke Community Space van de conferentie. Tijdens deze middag krijgt u een inkijk in het verleden, heden en de toekomst van TBC in Nederland en de inzet van Nederlandse kennis en kunde wereldwijd.
In Nederland is TBC goed onder controle. Dit gaat echter niet vanzelf. Samenwerking tussen verschillende partijen en instanties, met een focus op risicogroepen in de samenleving, zorgt ervoor dat TBC geen voet meer aan de grond krijgt in Nederland – een inspirerend voorbeeld voor internationale vakgenoten. Nederland is het land met wereldwijd de hoogste dichtheid aan TBC-kennis en expertise. Internationaal worden wij beschouwd als een kenniscentrum voor diagnose en behandeling, voor onderzoek, technologie en innovatie.
Gedurende deze middag presenteren we een interactief programma met alle facetten van Nederlandse TBC kennis en expertise, vanuit de dagelijkse praktijk, alsook vanuit onderzoek en innovatie. Wij hopen op een boeiende dialoog met eenieder die zijn kennis op het gebied van TBC wil vergroten en inzetten.

U bent van harte welkom op deze middag. Toegang is gratis. Registreren kan door een e-mail te sturen naar info@kncvtbc.org voor 17 oktober a.s.

Het programma is hier te bekijken.