Op het kaartje hieronder kunt u zien waar tuberculose nog veel voorkomt op de wereld. U loopt mogelijk een iets verhoogd risico op besmetting als u gaat reizen naar één van deze landen. Hoe groot het risico is, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, de duur van uw reis en wat u gaat doen in het betreffende land.

Door hieronder te klikken kunt u voor het land waar u naar toe gaat zien of er nog aanvullende maatregelen nodig zijn voor tuberculose.

Informatie per land

Ga je op reis? Dan kun je de strijd tegen tuberculose steunen zónder dat het jou iets kost: door je trips te boeken via deze speciale link  Booking.com/supportkncvtbc. KNCV Tuberculosefonds krijgt dan een substantieel percentage van het boekingsbedrag. Voor jou is er geen verschil in de prijs of de reis. Maar je maakt verschil voor mensen met tuberculose – dat zijn wereldwijd 10,4 miljoen mensen!

De wereld ingaan en tegelijk iets goeds doen voor die wereld: dat is echt een goede reis, toch? Boek dus je trip alleen via Booking.com/supportkncvtbc. En stop TBC!

Wil je meer doen? Vertel het iedereen die je kent:
Elke boeking via Booking.com/supportkncvtbc helpt ons in de strijd tegen tuberculose.