Vriendenloterij

KNCV Tuberculosefonds is beneficient van de Vriendenloterij. Dankzij de steun van de loterij en haar deelnemers kunnen we er onder andere voor zorgen dat tuberculose in Nederland goed onder controle blijft.M Bushue tiga_____by_mjbeng-d2yh4ck

Wist u dat u kunt meespelen met de Vriendenloterij en daarmee direct het werk van KNCV Tuberculosefonds kunt steunen? U maakt iedere maand kans op mooie prijzen en helpt tegelijkertijd de strijd tegen tuberculose te winnen! Koop nu een lot en speel mee.

Mevrouw Helstone (65) uit Amsterdam speelt ook mee voor KNCV Tuberculosefonds:

“Als kind werd ik al geconfronteerd met tuberculose. Ik kom uit Suriname en daar komt het veel voor. Toen ik een jaar of negen, tien was, nam mijn moeder mij mee naar het ziekenhuis. Zij bezocht daar een meneer met tuberculose. Ik begreep er toen niet veel van, maar mijn moeder moest een mondkapje op en ik wachtte op de gang. Hij lag afgeschermd van de rest, moest veel hoesten en zat onder de vlekken. Ik ben nu 65 en die meneer 96, hij leeft nog steeds. De ziekte heeft veel indruk op me gemaakt. Er is meer onderzoek nodig om de ziekte te bestrijden. Daarom steun ik het KNCV Tuberculosefonds via mijn deelname aan de VriendenLoterij.”