Marketing / Communicatie medewerker

Ligt je hart bij Marketing / communicatie & zoek je werkervaring?

Wil je deel uitmaken van een campagne team van een goed doel?

KNCV Tuberculosefonds heeft jou nodig!

Tuberculose lijkt een ziekte van vroeger, maar niets is minder waar. Iedere dag sterven er nog 4.000 mensen aan deze besmettelijke ziekte, die daarmee wereldwijd de dodelijkste infectieziekte is . Op Wereld Stop Tuberculose Dag (24 maart) vraagt KNCV Tuberculosefonds, om extra aandacht voor deze vergeten epidemie. Jaarlijks organiseert KNCV Tuberculosefonds daarom in maart een (online) campagne, actie of evenement gericht op het Nederlandse publiek, media en beleidsmakers/politici.

Op de afdeling Communicatie & Fondsenwerving (7 personen) van KNCV Tuberculosefonds is plaats voor een werk- / meeloop stage (geen onderzoekstage), 16/24 uur per week, januari 2016 t/m april 2016 (start- en einddatum in nader overleg te bepalen).

Wat ga je doen?
• Ondersteuning bieden bij de uitvoering van de activiteiten rond Wereld Stop Tuberculose Dag (24 maart).
• Meewerken aan de productie (bedenken, creëren, testen) van verschillende marketing- en communicatieuitingen.
• Mensen mobiliseren om de campagne te ondersteunen.

Wat maakt jou geschikt?
• Je bent enthousiast, flexibel, zelfstandig, neemt gemakkelijk initiatief, bent creatief, ondernemend en daadkrachtig.
• Je bent communicatief sterk en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
• Je werkt planmatig en hebt een hands on mentaliteit.
• Je hebt al ervaring met het organiseren van evenementen.
• Je volgt een WO/HBO opleiding, en hebt een sterke affiniteit met marketing.

De organisatie: KNCV Tuberculosefonds
KNCV Tuberculosefonds is een Nederlandse organisatie die zich al ruim 110 jaar inzet voor het terugdringen van tuberculose in Nederland en in de wereld. Internationaal is KNCV Tuberculosefonds de belangrijkste tbc-bestrijdingsorganisatie. KNCV Tuberculosefonds is een toonaangevend internationaal kennis- en expertisecentrum voor tbc-bestrijding en werkt samen met bijna veertig landen in Europa, Afrika, Azië en Latijns-Amerika aan de verbetering van de nationale tbc-programma’s. Op ons hoofdkantoor in Den Haag werken ruim 80 medewerkers, afkomstig uit verschillende landen.
Tuberculose is een besmettelijke en dodelijke infectieziekte. Wereldwijd krijgen jaarlijks ongeveer 9,6 miljoen mensen tuberculose, hiervan sterven ongeveer 1,5 miljoen mensen. Onnodig, want patiënten kunnen door vroegtijdige opsporing en de juiste behandeling volledig genezen. Tuberculose is wereldwijd dodelijke infectieziekte nummer 1. KNCV Tuberculosefonds redt met haar activiteiten wereldwijd vele levens.
Kijk ook op: www.kncvtbc.org

Meer informatie?
Voor vragen kan je terecht bij Annemiek van der Linden, Campaign and Media Manager 070 750 84 49 of annemiek.vanderlinden@kncvtbc.org

Ben je geïnteresseerd?
Reageer vóór 31 december 2015 via onderstaand formulier.

Heb je vragen? recruit@kncvtbc.org onder vermelding van “170606 Marketing / communicatie”.