Iets te vieren? Doneer aan KNCV Tuberculosefonds

Weet je niet wat je voor je verjaardag moet vragen? Heb je alles eigenlijk al? Of wil je eens iets doen voor een goed doel? Vraag dan voor je verjaardag of jubileum een donatie aan KNCV Tuberculosefonds. Dit kan natuurlijk op de ouderwetse manier: enveloppen verzamelen in een grote doos. Of door je gasten rechtstreeks over te laten maken aan KNCV Tuberculosefonds. Maar het kan nu leuker en makkelijker. Daarom doen wij mee aan Geef.nl.

Wat is Geef.nl?

Geef.nl is een website waarop gasten voor jouw feest makkelijk online kunnen doneren aan jouw favoriete goede doel. Je maakt dan een eigen pagina aan op Geef.nl. Vervolgens selecteer je KNCV Tuberculosefonds als goed doel, vul je de datum en tijd in van je feest en deel je pagina met al je gasten. Zij doneren via die pagina een zelfgekozen bedrag aan het goede doel van jouw keuze. Ze kiezen er zelf voor om anoniem te doneren of hun gegevens met jou te delen. Geef.nl zorgt ervoor dat het geld wordt overgemaakt aan KNCV Tuberculosefonds. Heel makkelijk en leuk.

Je kunt je feestpagina persoonlijk maken met een mooie afbeelding en je eigen tekst. Zodra gasten hebben gedoneerd, zie je op je persoonlijke pagina een overzicht van hun donaties. Zo zie je precies hoeveel er in totaal aan KNCV Tuberculosefonds gedoneerd is. Zo wordt donaties vragen voor je feest een stuk leuker. Maar het wordt ook makkelijker, omdat de donaties snel bij ons terechtkomen. En jij hoeft er niets voor te doen. Geen enveloppen openmaken, geld tellen, geld overmaken. Alles gaat automatisch.

Hoe zit het financieel?

Geef.nl is een stichting, dus zij maken geen winst. Om te zorgen dat de kosten van de stichting gedekt zijn, wordt ongeveer 8% van elke donatie ingehouden. De overige 92% wordt binnen een maand op onze rekening gestort. Je gasten kunnen een donatie doen met iDeal of PayPal. Geef.nl werkt voor de financiële afhandeling samen met GeefGratis. De stichting GeefGratis ontvangt de donaties en stort ze een keer per maand automatisch door aan alle goede doelen waaraan gedoneerd is.