Dear visitor

It looks like you want to view this
website in a different language.

Please click here to view this website in English.
icon

Neem KNCV op in uw testament

Zorgen voor een wereld zonder tbc……keshia Manik and father (Binsar Manik)
“Tuberculose de wereld uit!” blijft ons motto. Daarom blijft KNCV Tuberculosefonds er alles aan doen om deze ziekte definitief tot het verleden te laten behoren, samen met u.

Uw testament kan ons helpen in onze strijd
U bepaalt met een testament zelf wat er later gebeurt met uw bezittingen. Het is goed om daar nu over na te denken. Het kan fijn zijn om te weten dat alles goed is geregeld en van het leven te genieten in het besef dat u ook in de toekomst bijdraagt aan een betere wereld. Zo kunt U op een heel bijzondere manier bijdragen aan een wereld zonder tuberculose; door KNCV Tuberculosefonds op te nemen in uw testament.

Bovendien is het goed om te weten dat KNCV Tuberculosefonds geen belasting hoeft te betalen over uw nalatenschap. Dus of het nu over een groot of een klein bedrag gaat, alles komt ten goede aan het ultieme doel: een wereld zonder tuberculose!

Persoonlijke hulp bij nalatenschap
Samen met Ed Fransen, uw persoonlijk adviseur bij het KNCV Tuberculosefonds, doorloopt u stap voor stap de fasen in het opstellen van een testament.

Daarbij staan uw persoonlijke wensen altijd centraal. Zo bepaalt u zelf welk deel van uw nalatenschap u beschikbaar wilt stellen aan KNCV Tuberculosefonds. Ook kunt u, als u dit wenst, aangeven voor welk project of gebied u uw nalatenschap wilt inzetten. Wij betrekken u dan graag bij de ontwikkelingen in het project van uw voorkeur.

Want juist door bij leven te bespreken wat echt belangrijk voor u is, kan uw nalatenschap worden ingezet zoals u dat echt graag wilt.

Staan wij al in uw testament?
Heeft u KNCV Tuberculosefonds opgenomen in uw testament? Laat het ons weten. U kunt een kopie van het gedeelte van uw testament opsturen waarin u KNCV Tuberculosefonds benoemt. Zo kunnen wij uw eventuele specifieke wensen met u bespreken en u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Nalatenschap met een goed gevoel
Wilt u graag meer informatie over KNCV Tuberculosefonds opnemen in uw testament, vraag dan onze brochure aan . Telefonisch, bij u thuis of bij ons op kantoor bespreken wij dan graag uw wensen.

Ed Fransen:
“U bent de kapitein die de beslissingen neemt, maar ik ben graag uw stuurman die op de goede weg helpt. Ik adviseer u graag over de vele mogelijkheden om uw nalatenschap (gedeeltelijk) een specifieke bestemming te geven zodat u zeker weet dat ons werk wordt ondersteund zoals u dat heeft gewenst”.

Regelmatig heb ik contact met mensen die (daarnaast) overwegen KNCV Tuberculosefonds op te nemen in hun testament of dat al hebben gedaan. Dat vind ik persoonlijk toch altijd wel weer extra speciaal. Sommigen hebben een bijzondere verzameling, een sieraad of iets anders waarvan ze de zekerheid willen hebben dat er na hun overlijden iets goeds mee gebeurt. Sommige mensen denken nog wel eens dat het bij een nalatenschap altijd om grotere bedragen gaat, maar u maakt ons blij met iedere gift.”

Waar kunt u terecht?
Ed Fransen is telefonisch bereikbaar op: 070 – 416 7288 (direct), via e-mail: ed.fransen@kncvtbc.org of vraag geheel vrijblijvend de brochure aan. Hierin leest u alles over het nalaten aan KNCV Tuberculosefonds.

Meer informatie over een testament opstellen en belasting over uw nalatenschap: