Wat laat u de wereld na? Steun KNCV Tuberculosefonds voor een wereld zonder TBC

Dagelijks sterven nog altijd ruim 4.000 mensen aan tuberculose (TBC), waaronder 640 kinderen. Onnodig, want TBC is te genezen!

In Nederland komt TBC gelukkig bijna niet meer voor. Maar zolang er nog TBC in de wereld is, blijft deze ziekte ook in Nederland bestaan. TBC kent immers geen grenzen. KNCV Tuberculosefonds zet zich al ruim 115 jaar in voor het terugdringen van TBC in Nederland en in de wereld. In het afgelopen jaar hebben we flinke stappen gezet door middel van innovatieve oplossingen. Wij gaan door met onze activiteiten tot ons doel bereikt is: een wereld vrij van TBC! Met uw nalatenschap kunnen wij dit nog sneller voor elkaar krijgen. Samen maken we TBC overal ter wereld ‘een ziekte van vroeger’.

Uw testament kan ons helpen in onze strijd

U bepaalt met een testament zelf wat er later gebeurt met uw bezittingen. Het is goed om daar nu over na te denken. Het kan fijn zijn om te weten dat alles goed is geregeld en van het leven te genieten in het besef dat u ook in de toekomst bijdraagt aan een betere wereld. Zo kunt u op een heel bijzondere manier bijdragen aan een wereld zonder tuberculose; door KNCV Tuberculosefonds op te nemen in uw testament. Bovendien is het goed om te weten dat KNCV Tuberculosefonds geen belasting hoeft te betalen over uw nalatenschap. Dus of het nu over een groot of een klein bedrag gaat, alles komt ten goede aan het ultieme doel: een wereld zonder tuberculose!

 Nalatenschap met een goed gevoel

Regelmatig hebben wij contact met mensen die overwegen KNCV Tuberculosefonds op te nemen in hun testament of dat al hebben gedaan. Dat vinden wij persoonlijk altijd weer extra speciaal. Sommige mensen denken nog wel eens dat het bij een nalatenschap altijd om grotere bedragen gaat, maar u maakt ons blij met iedere gift.

Persoonlijke hulp bij nalatenschap
Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Mail hiervoor naar janice.head@kncvtbc.org of bel 070 416 7220. Ik help u graag.

Meer informatie over een testament opstellen en belasting over uw nalatenschap: