Schenk met belastingvoordeel

Optimaal belastingvoordeel via een periodieke schenkingIndonesia moslim village school by M Bushue

U kunt nu heel eenvoudig uw giften volledig aftrekbaar maken van uw belastbaar inkomen. Zo kunt u meer bijdragen aan de strijd tegen tuberculose, zonder dat het u meer kost. Een notaris is hiervoor niet nodig. Bovendien geldt er geen minimum of maximum bijdrage om te profiteren van maximaal belastingvoordeel.

Voordelig schenken? Periodiek schenken!
Periodiek schenken is geven én terugkrijgen tegelijk. Als u ten minste vijf jaar elk jaar eenzelfde bedrag aan een goed doel met ANBI-status schenkt, dan is uw gift volledig aftrekbaar van de belasting. KNCV Tuberculosefonds beschikt over de ANBI-status.

Er is één voorwaarde: de periodieke schenking moet in een onderlinge overeenkomst worden vastgelegd. U kunt hiervoor eenvoudig het onderstaande machtigingsformulier invullen en naar ons opsturen. Daarmee geeft u aan dat u de strijd tegen tuberculose minimaal vijf jaar financieel wilt steunen. Dat is belangrijk voor ons en voordelig voor u. Afhankelijk van uw inkomen ontvangt u namelijk 38,1% of zelfs 51,95% van uw gift terug van de belasting. En wij krijgen een sterkere financiële basis voor onze projecten.

Voor meer informatie kunt u bellen, 070 416 7220 of mailen naar info@kncvtbc.org.

Download