Grote belangstelling voor testamentadvies op 50PlusBeurs

Dit jaar stond KNCV Tuberculosefonds voor het eerst in een gezamenlijke stand van Goede Doelen Nederland op de 50PlusBeurs. De beurs vond van 20 t/m 24 september plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Met 19 goede doelen was Goede Doelen Nederland vertegenwoordigd op de beurs. Elke dag was er een notaris en een erfrechtdeskundige aanwezig.

Testamenttest
In de stand konden bezoekers de TestamentTest doen en een gratis testament-advies krijgen. De 19 goede doelen waren èèn of meer dagen in de stand aanwezig om hun organisatie te presenteren en informatie over de sector en over schenken en nalaten te geven.

Gratis testamentadvies
Vooral de belangstelling voor een adviesgesprek met een notaris of onze erfrechtdeskundige Ed Fransen was groot. Er werden aan de lopende band gesprekken gevoerd en regelmatig moesten bezoekers wachten tot zij aan de beurt waren.
Hierbij was de opzet dat mensen de mogelijkheid van schenken en nalaten aan goede doelen leerden kennen, ofwel via informatie van de notaris/erfrechtdeskundige of door het doen van de TestamentTest (waarin dit onderwerp wordt benoemd). Uiteraard kan Ed Fransen nog steeds om advies worden gevraagd, bel hem op 070 – 416 72 88.