Dit maakten wij mogelijk in 2016

Het jaaroverzicht 2016 is uit. Hierin leest u over onze activiteiten van het afgelopen jaar en de vooruitgang die we hebben geboekt. Met speciale aandacht voor nieuwe medicijnen, het preventief behandelen van tbc-patiƫnten en eHealth.

Maar ook over de aandacht van de internationale politiek. Tuberculose is een gigantisch probleem voor de volksgezondheid wereldwijd. Dat besef is nu ook in de internationale politiek doorgedrongen. Volgend jaar staat de bedreiging die tuberculose vormt voor de eerste keer op de agenda van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Dat is een mijlpaal op weg naar betere internationale samenwerking.

Verder vindt u een overzicht van onze inkomsten en uitgaven over 2016.

Wist u dat van iedere bijdrage 96,7% wordt besteed aan onze missie: een wereld zonder tuberculose.