Medewerkers halen een mooi geldbedrag op tijdens de CPC run.

De City Pier City Run Den Haag was ook dit jaar het strijdtoneel voor de KNCV collega’s die de afgelopen weken hiervoor zo hard hadden getraind. Door hun hardloopprestatie te laten sponsoren hoopten zij zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de MDR tbc patiënten in Machiton hospital.

We zijn enorm blij dat KNCV dankzij hun inspanningen de MDR tbc patiënten in Machiton hospital kan blijven ondersteunen met voedselpakketten.

Bij de start werden de renners aangenaam verrast door sponsor OGD ict diensten die een cheque aanbood van EUR 1.000!

Heel veel dank aan alle renners, familieleden, vrienden, donateurs en sponsoren voor de bijzondere bijdragen die KNCV mocht ontvangen. Alle KNCV collega’s zijn in een mooie tijd gefinisht en brachten in totaal (stand op dit moment) EUR 3.730 bij elkaar.

We hopen dat er nog mooie bijdragen volgen. Het is nog steeds mogelijk om te doneren!